‘Gymkhana’ ster Ken Block 
start met SONAX

This is a section headline

SONAX is een van ‘s werelds leidende producenten op het gebied van autoverzorgingsproducten. Het product is naast in de autowereld ook onder motorsportfans zeer geliefd. Dat geldt ook voor Amerikaans Drift-icoon en Rallycross-professional Ken Block. De ster van de spectaculaire ‘Gymkhana’ video’s zal in de toekomst het merk SONAX op de kaart zetten.

Het SONAX-logo zal het komende WRX-seizoen en tijdens andere internationale events op de Ford Focus RS van Ken Block te zien zijn, evenals op de auto’s van zijn team ‘Hoonigan Racing Division’. Door het gebruik van SONAX-velgenreiniger, -lakpoetsmiddelen en andere reinigings- en verzorgingsproducten, garandeert SONAX een stralende opkomst van de racewagens en de teamvoertuigen. Ken Block zal zijn fans hierover vertellen op verschillende beurzen, waaronder de SEMA-show en Tuningworld Bodensee in mei 2017.